AED Bestellen

GOEDE EN BETROUWBARE AED VOOR EEN SCHERPE PRIJS

U bent op zoek naar een goede en 100% betrouwbare AED. Een prima besluit want hiermee kunt u levens redden. Met een Automatische Externe Defibrillator (AED) vergroot u de overlevingskans van uw partner, collega, of van zomaar iemand op straat die een hartstilstand krijgt.
Er worden veel verschillende type AED’s aangeboden. Wij helpen u graag bij het vinden van een kwalitatief goede AED voor een goede prijs. Ook kunt u bij DLS Trainingen terecht voor training, service , AED-onderdelen en een AED huren.

PRAKTIJKERVARING

De website ‘AED-Bestellen’ maakt onderdeel uit van het bedrijf DSL Trainingen. We leiden wekelijks mensen op hoe om te gaan met AED apparaten. Al sinds de start zijn we lid van de Nederlandse Reanimatieraad. U begrijpt dan ook dat we uitsluitend met goed materiaal willen werken.

Steeds vaker bereikt ons de vraag: hoe vind ik nou een uitstekende AED tegen een redelijke prijs? Wij helpen u graag.

Een goede AED moet:

  • Heldere auditieve en visuele instru​cties geven (horen, zien en lezen)
  • zeer gebruiksvriendelijk en altijd klaar voor gebruik zijn
  • hartritmestoornissen herkennen (en dan geen schok geven)
  • regelmatig (minimaal 1 x per week) een zelftest uitvoeren
  • prijs/kwaliteitverhouding moet goed zijn

AED SELECTIE

Voor u hebben we uit het grote aanbod van AED-apparaten een selectie gemaakt. Deze apparaten voldoen stuk voor stuk aan bovenstaande voorwaarden. We kiezen voor AED’s die zowel buiten als binnen (in bedrijfspanden en sportzalen) goed te gebruiken zijn. Een hoge IP-waarde (5) betekent dat het apparaat stof- en waterdicht is. Ook moet uw apparaat tegen een stootje kunnen. Een val mag de werking van de AED immers niet in gevaar brengen.

VRAGEN OVER EEN AED ?

U wilt graag een goede AED maar heeft nog een aantal vragen. Neem contact met ons op. Onze informatie is vrijblijvend. We helpen u graag.