BHV cursus Enschede

BHV Cursus Enschede (Bedrijfshulpverlening)

De arbeidsomstandigheden en de zorg ervan wordt steeds belangrijker. Zo zijn ook werkgevers in Enschede volgens de Arbo-wet verplicht om één of meer werknemers aan te wijzen die de bedrijfshulpverlening op zich nemen, oftewel: het volgen van een kwalitatieve BHV cursus en behalen van een officieel certificaat. Deze personen dienen in staat te zijn adequaat hulp te kunnen verlenen als er op de werkvloer een situatie voordoet die direct gevaar oplevert voor de veiligheid en gezondheid van werknemers en derden, zodat persoonlijk letsel en schade tot een minimum beperkt wordt.

Cursus BHV Enschede voor directe hulpverlening

De BHV cursus in Enschede en omgeving (bedrijfshulpverlening) zorgt ervoor dat u binnen uw organisatie direct hulp kunt verlenen als zich een incident voordoet, zoals een beginnende brand, een ongeval of een stroomstoring. De gevolgen van dergelijke incidenten kunnen namelijk aanzienlijk beperkt worden, indien u goed voorbereid bent.

Tijdens de eendaagse (inclusief E-learning) BHV cursus op ons trainingscentrum te Hengelo of op locatie bij uw bedrijf  in Enschede of omgeving komen verschillende onderwerpen aan de orde op het gebied van eerste hulp, reanimatie, brandbestrijding en brandpreventie, ontruiming en communicatie.  Indien wenselijk kan de cursus ook ‘s avonds gegeven worden.

Meer weten?

Neem contact op

DLS Trainingen
Wegtersweg 22-4
7556 BR Hengelo (ov)