BHV CURSUS OVERIJSSEL

Bent u werkzaam bij een organisatie of instelling in Overijssel en op zoek naar een partij die u volledig kan ontzorgen bij het behalen van een (bedrijfs)veiligheidstraining als BHV basis of BHV herhaling certificaat? Dan bent u bij DLS Trainingen aan het juiste adres.

DOELGROEP VOOR CURSUS BHV OVERIJSSEL

De cursus BHV is in principe voor iedereen beschikt die werkzaam bij een bedrijf met meerdere werknemers. De cursus bedrijfsveiligheid biedt handvatten voor de cursist om goed om te kunnen geven met een gevaarlijke situatie op de werkvloer. Sterker nog; wettelijk is het verplicht om één of meerdere werknemers te hebben die beschikken over een dusdanig BHV diploma. Hoeveel BHV gediplomeerden een organisatie moet hebben, is afhankelijk van de grootte en omvang van de organisatie.

DOELSTELLING CURSUS BHV OVERIJSSEL

Een cursus BHV is meer dan alleen het behalen van het verplichte papiertje. Wij trainen mensen dusdanig dat ze op een verantwoorde en juiste manier om kunnen gaan tijdens bedrijfsongevallen en/of gevaarlijke situaties.

Inmiddels hebben wij voor vele organisaties in Overijssel BHV trainingen mogen uitvoeren. Zowel basis (de eerste keer) als de herhalingscursussen die daarop volgen. Je bent immers verplicht om jaarlijks bij te scholen op het gebied van BHV.

Ben je zelf geïnteresseerd in het volgen van BHV cursus (basis of herhaling). Neem dan contact met ons op.