BHV Enschede

Voor een cursus bhv (bedrijfshulpverlening) in Enschede hoeft u niet verder te zoeken. Speciaal voor bedrijven en ondernemers in Twente is er nu namelijk BHV Enschede. Een bhv-trainingslocatie die makkelijk bereikbaar is vanuit Enschede en Twente. Met onze cursus die bestaat uit E-Learning en een training is er de unieke gelegenheid om je werknemer tegen geringe kosten van een certificaat te voorzien.

BHV CURSUS ENSCHEDE

BHV staat voor bedrijfshulpverlening. Er zijn verschillende cursussen te volgen vlakbij Enschede te weten bhv-basis en bhv-herhaling. Tijdens beide trainingen komen EHBO (eerste hulp bij ongelukken) en brandpreventie aan bod. Speciaal voor bedrijven Almelo, Hengelo en Enschede hebben we een unieke trainingslocatie die op nog geen 5 minuten vanaf de snelweg te bereiken is. Dus bent u op zoek naar bhv in Enschede dan bent u bij DLS trainingen aan het juiste adres.

BHV cursus in Enschede: “Beperk het gevolg van incidenten voor je bedrijf!”

RUIM 2000 TEVREDEN KLANTEN
GEDIPLOMEERDE INSTRUCTEURS
BEOORDEELD MET EEN 9.4

WAAROM BEDRIJFSHULPVERLENING?

De arbeidsomstandigheden en de zorg ervan wordt steeds belangrijker. Zo zijn ook werkgevers in Enschede en Twente volgens de Arbo-wet verplicht om één of meer werknemers aan te wijzen die de bedrijfshulpverlening op zich nemen, oftewel: het volgen van een kwalitatieve BHV cursus en het behalen van een officieel certificaat. Met deze training worden cursisten zo realistisch mogelijk voorbereid op praktijksituaties zoals:

  • Beginnende brand
  • Stroomstoring
  • Ongeval

HULPVERLENEN OM ERGER TE VOORKOMEN.

Bedrijfshulpverleners of bhv’ers dienen in staat te zijn adequaat hulp te kunnen verlenen als er op de werkvloer een situatie voordoet die direct gevaar oplevert voor de veiligheid en gezondheid van werknemers en derden. Dit zodat persoonlijk letsel en schade tot een minimum beperkt worden. Hoe blus je bijvoorbeeld een beginnende brand in de meterkast? En hoe weet je wat er moet gebeuren bij een gasbrand of vloeistof brand? Snel en op de juiste manier te werk gaan en bijvoorbeeld de juiste blusmiddelen gebruiken voorkomt dat de brand erger wordt en uit de hand loopt.

Een bedrijfshulpverlener die weet na de bhv cursus Enschede ‘basis’ bijvoorbeeld dat je een vloeistofbrand nooit moet blussen met water. De gevolgen van dergelijke incidenten kunnen aanzienlijk beperkt worden, indien je goed voorbereid bent.

“… De gevolgen van incidenten kunnen aanzienlijk beperkt worden, indien je goed voorbereid bent…”

CardiAid AED

Combineer een bhv-cursus met de aanschaf van AED apparatuur voor prijsvoordeel!

 

WAT KAN EEN BEDRIJFSHULPVERLENER

Na het volgen van de BHV-Enschede cursus op onze innovatieve trainingslocatie weet je precies hoe je adequaat en veilig te werk moet gaan. Dat geeft het vertrouwen om ook bij bijvoorbeeld een stroomstoring of een ongeval de rust te bewaren en daar waar nodig hulp te bieden of anderen aan te sturen als er bijvoorbeeld een ontruiming moet plaatsvinden en er is rookontwikkeling? Tijdens de eendaagse (inclusief E-learning) BHV cursus op ons trainingscentrum te Hengelo of op locatie bij uw bedrijf in Enschede of omgeving komen verschillende onderwerpen aan de orde op het gebied van eerste hulp, reanimatie, brandbestrijding en brandpreventie, ontruiming en communicatie.  Indien wenselijk kan de cursus ook ‘s avonds gegeven worden.

KLANTEN VERTELLEN

Janny BolhuisJanny Bolhuis
16:43 02 Sep 22
De trainers weten de lesstof steeds boeiend en inspirerend over te brengen.
C FluryC Flury
13:44 12 Jul 22
Goed om praktijk bij de theorie te krijgen, een aantal handelingen zelf te oefenen, en het is prettig bij onduidelijkheden opheldering te kunnen vragen.
Dana HeijboerDana Heijboer
10:24 15 Jun 22
DLS Trainingen werkt ontzettend fijn samen. Erg goed bereikbaar via zowel mail als telefoon.
Bea BronBea Bron
14:18 10 Jun 22
Vandaag een cursus BHV basis gehad, was erg leerzaam en een vakkundige docent, de lunch was ook prima geregeld .
Sander WesterhofSander Westerhof
13:13 24 May 22
Vandaag de basiscursus BHV gevolgd. De dag vloog voorbij. Veel geleerd, fijne instructeur. Lunch goed geregeld. Top.
Remco Van loonRemco Van loon
13:12 24 May 22
Hele dag training gehad betreffend BHV, veel geleerd.
Ronny AarninkRonny Aarnink
10:26 23 May 22
Prima geregeld hier. Kom hier voor de 4e keer. Fijne uitleg, wordt echt stil gestaan op praktijk gevallen en een super docent
SnakeovSnakeov
13:22 20 May 22
Vandaag de basis opleiding gevolgd voor de Bhv het was een leuke en leerzame dag! Super leuke instructeur genoeg en veel geleerd
Arjan WilhelmArjan Wilhelm
10:32 11 May 22
Top training. Zéér nuttig!
Stefanie MohamedStefanie Mohamed
19:39 09 May 22
Vandaag de basiscursus BHV gevolgd. De dag vloog voorbij. Veel geleerd, fijne instructeur. Lunch goed geregeld. Top.
Jasper Le GrandJasper Le Grand
13:22 09 May 22
Nuttig, behulpzaam en prettig ervaren
JOJANNEKEJOJANNEKE
13:11 09 May 22
Goede cursus. Erge leerzaam en duidelijk.
Andre ZandbergenAndre Zandbergen
10:02 03 May 22
Goede ervaren instructeur, duidelijke info. Goed verzorgd.
Monique GeerdinckMonique Geerdinck
13:36 21 Apr 22
Helder, persoonlijk en betrokken
Larissa BlijdenLarissa Blijden
19:24 04 Feb 22
Afgelopen week de basistraining BHV gevolgd. De training was erg goed georganiseerd en werd begeleid door een docent met veel kennis en ervaring.Lunch tussen de middag was ook prima geregeld!
Sam WaandersSam Waanders
14:39 03 Feb 22
DLS is onze keuze voor het verzorgen van BHV trainingen. Deze trainingen zijn goed georganiseerd en begeleid door medewerkers met veel kennis en ervaring.
André van der BeekAndré van der Beek
17:26 08 Jun 21
Super, duidelijke instructie waar je wat aan hebt. Niet te langdradig van stof, fijne tips voor het examen.
Marco WMarco W
17:43 01 Jun 21
Ik heb hier jaarlijks een BHV training.Prima training en prima faciliteiten.
Vincent HoltmaatVincent Holtmaat
09:46 10 May 21
Divers, informatief en goed aanbod aan cursussen.
bas huiskesbas huiskes
17:46 07 May 21
Jan hoope goede docent geslaagd voor mn vca vol
Marco ScholtenMarco Scholten
05:25 30 Mar 21
Prima: mooie locatie, goede faciliteiten, enthousiaste instructeur!
js_loader

BHV BASIS CURSUS

De basiscursus BHV is bestemd voor een ieder die deel uit gaat maken van uw bedrijfshulpverlening-organisatie. Het is wettelijk verplicht (afhankelijk van grootte organisatie en mate van risico) om een bepaald aantal gecertificeerde BHV’ers in uw organisatie te hebben. Na het volgen van de basis cursus BHV is men in staat om een beginnende brand te beperken en te bestrijden, een ontruiming te begeleiden en eerste hulp te verlenen bij ongevallen en/of stoornissen in de vitale functies.

Er gelden geen toelatingseisen voor deelname aan deze cursus, behalve dat de deelnemer dient te beschikken over een normale fysieke en psychische conditie. Het certificaat dat ontvangen wordt na het succesvol afronden van de cursus heeft een geldigheidsduur van een jaar. Deze kunt u verlengen door jaarlijks een herhalingscursus BHV te volgen. Voor cursisten die in het bezit zijn van een geldig EHBO-diploma met reanimatie aantekening van het Oranje Kruis kan vrijstelling worden aangevraagd voor de module Eerste Hulp.