CURSUS VCA ALMELO

Bent u werkzaam bij een organisatie of instelling in Almelo of omgeving en op zoek naar een trainingsbureau die u kan helpen bij het behalen van één van de verschillende VCA cursussen (Basis VCAVCA-volVIL-VCU)? Dan bent u bij DLS Trainingen aan het juiste adres.

DOELGROEP VOOR CURSUS VCA ALMELO

Voor iedereen die werkzaam is op een werkplek waar risico’s op de loer liggen, is een VCA cursus geschikt. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. In veel gevallen is een VCA paspoort een vereiste. Denk bijvoorbeeld aan het betreden van een bouwplaats. Op deze plekken is namelijk een hoog risico op (bedrijfs)ongelukken aanwezig. Het is daarom verstandig om in een VCA cursus te leren hoe u veilig te ‘gedragen’ op dusdanige werkplekken. Een VCA paspoort bewijst dat u een VCA cursus succesvol heeft afgerond.

Let op: Bent u operationeel leidinggevende / meewerkend voorman / opzichter bij een aannemer of bouwbedrijf? Dan is het vaak vereist om in het bezit te zijn van een VOL VCA.

DOELSTELLING CURSUS VCA ALMELO

Bij DLS trainingen is de primaire doelstelling niet dat u het pand verlaat met het VCA papiertje op zak, maar dat u zich bewust wordt van risico’s op de werkvloer en hoe hiermee om te gaan zodat calamiteiten en ongevallen voorkomen kunnen worden. Bent u geïnteresseerd in het volgen van één van onze VCA cursussen? Neem contact op via onderstaande knop.