Agressietraining

Agressief en onbeschoft gedrag komt (helaas) veel voor in het bedrijfsleven. Buschauffeurs die veel te verduren krijgen van tierende passagiers of werknemers in de zorg die te maken krijgen patiënten die zich onbeschoft opstellen. Maar ook tussen collega’s komt agressie voor, meestal in de vorm van pesterijen of intimidatie. Agressie kent vele vormen.

Herkenning van agressie

Mensen die slachtoffer zijn van agressief gedrag op het werk weten vaak niet hoe ze hiermee om moeten gaan. Ze willen graag hun werk goed doen en cijferen hun gevoel hierdoor weg. Hierdoor wordt het conflict vermeden en blijft het probleem bestaan.

Agressietraining maatwerk

Tijdens onze agressietraining leert u omgaan met agressie. Lastige en agressieve klanten tot rust manen, collega’s aanspreken op hun gedrag zonder escalatie en/of conflicten tussen uw medewerkers oplossen zodat de werksfeer weer positief wordt. Omdat de problematiek per bedrijf zodanig kan verschillen bieden wij uitsluitend maatwerk agressietrainingen aan.

Heeft u te maken met een vorm van agressie en wilt u getraind worden in hoe hier mee om te gaan? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Cursus kosten Prijs op aanvraag

Inschrijven

Cursus details

Cursus duur

1 a 2 dagen

Docent

Gediplomeerde docenten

Toelatingseisen

Geen

Cursus is inclusief

examen certificaat koffie/thee

Lunchkosten

€ 14,95 (excl. BTW)

Locatie

Hengelo of in-company

Anderen bekeken ook

Partners