EHBO Basis cursus

Deze opleiding is bestemd voor een ieder die deel uit gaat maken van uw bedrijfshulpverleningsteam. In de cursus EHBO wordt ook aandacht besteed aan de emoties in relatie tot de hulpverlening naast de basisleerstof. Bij het volgen  van de opleiding EHBO is er in vergelijking met een BHV cursus extra aandacht voor: brandwonden, botbreuken oogletsels, vergiftigingen en verstuikingen

Het verschil tussen cursus EHBO en BHV

Als bedrijfshulpverlener leert u vier basisvaardigheden; levensreddende handelingen, alarmeren en ontruimen, communicatie en brandbestrijding. Een EHBO opleiding gaat dieper in op levensreddende handelingen. Tijdens de opleiding leert u competenties die u in staat stellen om mensen in nood te helpen als het er echt om gaat.

Werkwijze

De praktijkoefeningen worden ondersteund door een theoretische toelichting. Het accent van de opleiding ligt op de praktijk. De deelnemer dient voor aanvang van de opleiding het cursusboek te bestuderen.

Alle cursisten sluiten de cursus EHBO af met een examen. Bij voldoende resultaat ontvangen de deelnemers een officieel EHBO certificaat.

Cursus kosten €499

excl. BTW

Inschrijven

Cursus details

Cursus duur

3 dagen

Docent

Gediplomeerde docenten

Toelatingseisen

Geen

Cursus is inclusief

examen certificaat blusmateriaal verbandmateriaal koffie/thee

Lunchkosten

€ 14,95 (excl. BTW)

Locatie

Hengelo of in-company

Partners