MVK Opleiding – Middelbaar Veiligheidskunde

inhoud van de opleiding

Veiligheid en gezondheid in uw werkomgeving krijgt een steeds grotere rol. De opleiding Middelbaar Veiligheidskunde (MVK) leert u hoe u uw werkgevers en/of werknemers adviseert op het gebied van risico- en preventiemanagement. Hierbij wordt gedacht aan de veiligheidscultuur, diverse veiligheidsonderwerpen en bijbehorende wetgeving. U kunt zorgen dat binnen een organisatie veilig en gezond wordt gewerkt. Dit komt door de inzichten die u heeft in risicobeheersing, ongevallenonderzoeken en arbozorgsystemen.

Werkwijze

Tijdens de opleiding tot Middelbaar Veiligheidskundige komen o.a. de machineveiligheid, elektrische veiligheid, brandveiligheid, fysieke belasting en gevaarlijke stoffen aan bod. We besteden aandacht aan het opstellen van een Risico inventarisatie en tevens het rapporteren en presenteren hiervan. Na het afronden van de opleiding bent u een specialist bij veiligheidskundige vraagstukken. U heeft de benodigde kennis als het gaat om arbobeleid en wet -en regelgeving. Kortom, u bent een belangrijke schakel binnen de organisatie.

toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot de opleiding MVK wordt gevraagd naar aantoonbaar MBO werk- en denkniveau. De vooropleiding Basisopleiding Veiligheidskunde (BVK) of Integrale Veiligheidskunde (IVK) sluiten goed aan op de opleiding MVK.

De cursus MVK start medio september

Download flyer

Gratis intake MVK opleiding

Vraag over mogelijk startdata voor deze opleiding? Is deze opleiding wat voor jou? Hoe zit het met toelatingseisen? Neem voor deze en overige vragen contact op met onze specialist middelbaar veiligheidskunde Britt op 085 773 7444.

Cursus kosten € 5150,00

excl. BTW

Inschrijven

Cursus aanvragen

  • Hidden

Cursus details

Cursus duur

14 lesdagen en 1 examendag

Toelatingseisen

MBO Werk- en denkniveau

Cursus is inclusief

examen koffie/thee lesmateriaal (scriptie) begeleiding diploma gratis tablet Lunch

Lunchkosten

inclusief

Locatie

Hengelo

Anderen bekeken ook

Er zijn geen gerelateerde cursussen gevonden

Partners