VCA CURSUS OVERIJSSEL

Ben je werkzaam in Overijssel en op zoek naar een trainingsbureau die je kan helpen bij het behalen van een VCA-B, VCA-col of VIL-VCU certificaat (eventueel inclusief Code95)?

DOELGROEP VOOR CURSUS VCA OVERIJSSEL

Een cursus VCA in de basis geschikt voor iedereen die meer wilt weten over bedrijfsveiligheid. Het is de standaard in Nederland om veilig, duurzaam en gezond te werken. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. De naam doet al zeggen dat het voornamelijk gericht is op de bouw en alle gerelateerde sectoren. Door middel van een VCA paspoort kun je aantonen dat je één van de VCA opleidingen succesvol hebt afgerond.

Ben je een leidinggevende (operationeel) bij een aannemer of bouwbedrijf. Dan ben je vaak verplicht om in het bezit te zijn van een VOL VCA. Deze opleiding is ook te volgen bij DLS Trainingen.

DOELSTELLING CURSUS VCA OVERIJSSEL

Het doel van een cursus VCA is dat je (of jouw collega’s in het geval van leidinggevende) de risico’s op de werkvloer leert (her)kennen. Het werk wordt hierdoor veiliger met als logisch resultaat het aantal bedrijfsongevallen te verminderen.