BHV Basis cursus

De basiscursus BHV is bestemd voor een ieder die deel uit gaat maken van uw bedrijfshulpverlening-organisatie. Het is wettelijk verplicht (afhankelijk van grootte organisatie en mate van risico) om een bepaald aantal gecertificeerde BHV’ers in uw organisatie te hebben. Na het volgen van de basis cursus BHV is men in staat om een beginnende brand te beperken en te bestrijden, een ontruiming te begeleiden en eerste hulp te verlenen bij ongevallen en/of stoornissen in de vitale functies.

Er gelden geen toelatingseisen voor deelname aan deze cursus, behalve dat de deelnemer dient te beschikken over een normale fysieke en psychische conditie. Het certificaat dat ontvangen wordt na het succesvol afronden van de cursus heeft een geldigheidsduur van een jaar. Deze kunt u verlengen door jaarlijks een herhalingscursus BHV te volgen. Voor cursisten die in het bezit zijn van een geldig EHBO-diploma met reanimatie aantekening van het Oranje Kruis kan vrijstelling worden aangevraagd voor de module Eerste Hulp.

Inhoud van de cursus BHV

Werkwijze

De praktijkoefeningen worden ondersteund door een theoretische toelichting. Het accent van de opleiding ligt op de praktijk. De deelnemer dient voor aanvang van de opleiding de e-learning te bestuderen en hebben afgerond.
De cursus BHV wordt gegeven op onze vaste opleidingslocatie. Indien het gaat om meerdere kandidaten kan de cursus op uw locatie worden verzorgd bij een minimum van 8 deelnemers.

 

Cursus kosten €229

excl. BTW

Inschrijven

Cursus details

Cursus duur

1 dag

Docent

Gediplomeerde BHV-docenten

Toelatingseisen

Geen

Cursus is inclusief

e-learning examen certificaat persoonlijke pas blusmateriaal verbandmateriaal koffie/thee

Lunchkosten

€ 14,95

Locatie

Hengelo of in-company

Partners