Privacy Disclaimer

Disclaimer
Ondanks alle zorg en aandacht die wij besteden bij het ontwerp en samenstellen van de websites waarvan DLS Trainingen de eigenaar is en welke wij beheren, is het mogelijk dat de informatie die er op wordt gepubliceerd onvolledig c.q. onjuist is. Ook bij het overnemen van informatie of door welke technische storingen dan ook kunnen buiten onze controle fouten ontstaan en gegevens niet volledig of onjuist weergegeven worden. DLS Trainingen kan niet instaan voor de juistheid van de informatie en voorkomende gegevens op de internetpagina’s en sluit alle aansprakelijkheid uit voor de gevolgen van elke directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik daarvan. Eveneens zijn wij niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van de verstrekte informatie, onjuiste gegevens, product of enige dienst genoemd in de publicaties op haar websites. Wij raden de webbezoeker/ster altijd aan onafhankelijke inlichtingen in te winnen alvorens gebruik te maken van de informatie, gegevens, product of dienst welke door middel van de publicaties op onze websites verkregen is.

Copyright
De content op al onze websites alsmede de intellectuele eigendomsrechten, waaronder auteursrechtelijke beschermde werken of andere op onze sites opgeslagen informatie komt toe aan en blijft berusten bij DLS Trainingen. De toegang tot onze websites geeft geen recht om deze informatie te verveelvoudigen en/of verspreiden en mag op geen enkele wijze worden opgeslagen of in enige vorm via eigen netwerk gepubliceerd of gebruikt worden zonder voorafgaande toestemming van DLS Trainingen.

Algemene Voorwaarden
Kijk op onze Algemene Voorwaarden indien u gebruik maakt van onze websites/diensten.

Privacyverklaring
DLS Trainingen, gevestigd aan de Wegtersweg 22-4 te Hengelo, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
DLS Trainingen, Wegtersweg 22-4, 7556 BR  Hengelo
info@dlstrainingen.nl, www.dlstrainingen.nl

Telefoon 085-77 37 444

Persoonsgegevens die wij verwerken
DLS Trainingen verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website(s)
  • Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

DLS Trainingen verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U te kunnen informeren indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
DLS Trainingen heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@dlstrainingen.nl dan verwijderen wij deze informatie.

Geautomatiseerde besluitvorming
DLS Trainingen neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van DLS Trainingen) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
DLS Trainingen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is (bijv. einde contract) om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden
DLS Trainingen verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging  en vertrouwelijkheid van uw gegevens. DLS Trainingen blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door DLS Trainingen en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@dlstrainingen.nl.
DLS Trainingen wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan hier.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
DLS Trainingen neemt de bescherming van uw gegevens zeer serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@dlstrainingen.nl

DLS Trainingen
Wegtersweg 22-4
7556 BR Hengelo (ov)