bhv cursus oldenzaal

Bhv cursus oldenzaal

Wilt u graag een BHV Cursus in Oldenzaal volgen? Dan bent u bij DLS Trainingen op de juiste plek. Vele bedrijven uit Enschede, Hengelo, Almelo en Oldenzaal gingen u voor. Onze trainings locatie vlak aan de snelweg is ideaal berijkbaar. Ook geven we bhv cursussen op locatie. Op deze pagina vindt u meer informatie over onze BHV Cursussen. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

RUIM 2000 TEVREDEN KLANTEN
GEDIPLOMEERDE INSTRUCTEURS
BEOORDEELD MET EEN 9.4

WAAROM EEN BHV CURSUS OLDENZAAL VOLGEN?

We hebben veel ervaring met bedrijven uit Twente en Oldenzaal. Lees hier onze reviews! BHV is de afkorting voor bedrijfshulpverlener. Als BHV’er kunt u bij bedrijfsongevallen te hulp schieten. Daarnaast leert u hoe u in geval van nood andere werknemers en klanten in veiligheid kunt brengen. Een ongeluk zit een klein hoekje, ook op de werkvloer. Daarom is het belangrijk dat er bij elk bedrijf altijd een bedrijfshulpverlener aanwezig is. Voor bedrijven met meer dan 1 werknemer is het zelfs verplicht om doeltreffende maatregelen te treffen op het gebied van bedrijfshulpverlening. Om aan die verplichting te kunnen voldoen, laten veel werkgevers enkele werknemers een BHV Cursus volgen. Woont u in Oldenzaal of omgeving? Dan kunt u bij DLS Trainingen een BHV Cursus in Oldenzaal volgen.

HOEVEEL BHV’ERS MOET EEN BEDRIJF HEBBEN?

In de wet staat dus niet zozeer omschreven dat elk bedrijf verplicht is om een BHV’er te hebben. Al komt het in de praktijk er wel op neer dat elk bedrijf minstens twee BHV’ers moet hebben om die doeltreffende maatregelen te kunnen treffen op het gebied van bedrijfshulpverlening. Wanneer één van de BHV’ers ziek is of met verlof is, kan het bedrijf ervoor zorgen dat de andere BHV’er wel op de werkvloer aanwezig is. Hoeveel BHV’ers er daadwerkelijk nodig zijn om ervoor te zorgen dat er altijd minstens één op de werkvloer aanwezig is, is afhankelijk van de grootte van de organisatie.

WELKE BHV CURSUS IN OLDENZAAL KUNT U BIJ ONS VOLGEN?

Wij bieden diverse BHV Cursussen aan die u in Oldenzaal kunt volgen. 

Dat zijn:

  • BHV Basis Cursus;
  • BHV Herhalingscursus;
  • BHV Herhaling met E-learning; 
  • Hoofd BHV;
  • BHV Herhalingscursus + Code 95;
  • En de cursus tot preventiemedewerker.

Hieronder lichten we alle cursussen kort toe.

VCA BASIS CURSUS

De VCA Basis Cursus is bedoeld voor werknemers die dienen te weten hoe zij zo veilig mogelijk hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. U leert tijdens de cursus ook hoe u tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden rekening kunt houden met uw eigen gezondheid, de gezondheid van anderen en met het milieu. Deze VCA Cursus vindt in Enschede plaats, maar kunnen wij (net zoals de andere cursussen) ook bij uw bedrijf op locatie geven.

VCA Vol Cursus
De VCA Vol Cursus gaat dieper in op het veilig en gezond kunnen werken bij risicovolle beroepen. Deze VCA cursus in Enschede is dan ook bedoeld voor meewerkende leidinggevenden die via de VCA-richtlijnen werken.

VCA BASIS CURSUS

De BHV Basis Cursus dient iedereen te volgen die een BHV’er wil worden. Heeft u nog nooit eerder of langer dan een jaar geleden een BHV Cursus gevolgd? Dan dient u deze BHV Cursus in Oldenzaal te volgen. Wanneer u eenmaal na afloop van de cursus uw certificaat heeft behaald, kunt u de andere cursussen volgen

BHV HERHALINGSCURSUS

Wanneer u tijdens het volgen van bovenstaande cursus uw certificaat heeft gehaald, is deze één jaar geldig. Om de geldigheidsduur van het certificaat te verlengen, dient u elk jaar een BHV Herhalingscursus te volgen.

BHV HERHALING MET E-LEARNING

Wilt u liever niet bovenstaande BHV Cursus in Oldenzaal volgen? Dan is het ook mogelijk de BHV Herhaling met E-learning te doen. Deze cursus duurt 4 uur en vindt in de ochtend of middag plaats. U dient voor aanvang van de cursus wel de e-learning te hebben bestudeerd en afgerond.

HOOFD BHV

Als Hoofd BHV bent u binnen uw organisatie de hoofdverantwoordelijke voor de bedrijfshulpverlening van het bedrijf. Dit betekent dat u alles met betrekking tot BHV binnen de organisatie coördineert en andere BHV’ers binnen de organisatie aanstuurt. Tijdens de cursus Hoofd BHV leert u hoe u dit het beste kunt doen. Zo leert u onder andere een BHV beleidsplan op te stellen en wat de actuele wet- en regelgeving is omtrent BHV.

BHV Herhalingscursus + Code 95

Bent u beroepschauffeur? Dan dient u om de 5 jaar uw Code 95-certificering te verlengen. Bij DLS Trainingen is het mogelijk om het verlengen van de Code 95-certificering te combineren met de BHV Herhalingscursus. Ook het behalen van de Code 95-certificering in combinatie met diezelfde BHV Cursus in Oldenzaal mogelijk.

Preventiemedewerker

Als preventiemedewerker bent u in de organisatie waarin u werkt degene die zich bezighoudt met:

  • Arbo;
  • Veiligheid;
  • Gezondheid;
  • Verzuimpreventie.

Na het afronden van deze cursus beschikt u over voldoende theoretische en praktische kennis om uw werkzaamheden als preventiemedewerker goed uit te kunnen voeren.

VIL VCU CURSUS

De VIL VCU Cursus is bedoeld voor mensen die bij een uitzendbureau of in de arbeidsbemiddeling werken. U bent verplicht om in bezit van dit certificaat te zijn wanneer u (als bijvoorbeeld intercedent) personeel wilt leveren aan een bedrijf dat VCA gecertificeerd is. 

VCA INCLUSIEF CODE 95

Wanneer u een beroepschauffeur wilt worden moet u de CODE 95 halen bij het CCV. Deze code heeft een geldigheidsduur van 5 jaar. Om deze code te laten verlengen, dient u iedere 5 jaar minimaal 35 uur nascholing te volgen. Doet u dat niet? Dan mag u uw werkzaamheden als beroepschauffeur niet uitvoeren. Wij bieden de VCA Cursus in combinatie met Code 95 aan. Door deze cursus te volgen, kunt u uw Code 95 halen of verlengen. 

VCA E-LEARNING INCLUSIEF EXAMEN

Wilt u zich echter niet voor de cursus hoeven te plaatsen? Dan is dat geen enkel probleem! Het is namelijk ook mogelijk om de cursussen VCA Basis, VCA VOL of VIL VCU door middel van E-learning te volgen. U doorloopt tijdens de e-learning een module waarvan elk onderdeel wordt afgesloten met een proeftoets. Wanneer alle proeftoetsen met een voldoende zijn behaald, kunt u direct het examen doen. Wanneer u uw diploma heeft gehaald, dan is deze 10 jaar geldig. Dankzij e-learning is het mogelijk om binnen anderhalf uur een cursus af te ronden.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP!

Bij DLS Trainingen kunt u dus prima een VCA Cursus in Enschede volgen. Wilt u graag meer informatie over onze cursussen en/of onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen u graag!

KLANTEN VERTELLEN

Janny BolhuisJanny Bolhuis
16:43 02 Sep 22
De trainers weten de lesstof steeds boeiend en inspirerend over te brengen.
C FluryC Flury
13:44 12 Jul 22
Goed om praktijk bij de theorie te krijgen, een aantal handelingen zelf te oefenen, en het is prettig bij onduidelijkheden opheldering te kunnen vragen.
Dana HeijboerDana Heijboer
10:24 15 Jun 22
DLS Trainingen werkt ontzettend fijn samen. Erg goed bereikbaar via zowel mail als telefoon.
Bea BronBea Bron
14:18 10 Jun 22
Vandaag een cursus BHV basis gehad, was erg leerzaam en een vakkundige docent, de lunch was ook prima geregeld .
Sander WesterhofSander Westerhof
13:13 24 May 22
Vandaag de basiscursus BHV gevolgd. De dag vloog voorbij. Veel geleerd, fijne instructeur. Lunch goed geregeld. Top.
Remco Van loonRemco Van loon
13:12 24 May 22
Hele dag training gehad betreffend BHV, veel geleerd.
Ronny AarninkRonny Aarnink
10:26 23 May 22
Prima geregeld hier. Kom hier voor de 4e keer. Fijne uitleg, wordt echt stil gestaan op praktijk gevallen en een super docent
SnakeovSnakeov
13:22 20 May 22
Vandaag de basis opleiding gevolgd voor de Bhv het was een leuke en leerzame dag! Super leuke instructeur genoeg en veel geleerd
Arjan WilhelmArjan Wilhelm
10:32 11 May 22
Top training. Zéér nuttig!
Stefanie MohamedStefanie Mohamed
19:39 09 May 22
Vandaag de basiscursus BHV gevolgd. De dag vloog voorbij. Veel geleerd, fijne instructeur. Lunch goed geregeld. Top.
Jasper Le GrandJasper Le Grand
13:22 09 May 22
Nuttig, behulpzaam en prettig ervaren
JOJANNEKEJOJANNEKE
13:11 09 May 22
Goede cursus. Erge leerzaam en duidelijk.
Andre ZandbergenAndre Zandbergen
10:02 03 May 22
Goede ervaren instructeur, duidelijke info. Goed verzorgd.
Monique GeerdinckMonique Geerdinck
13:36 21 Apr 22
Helder, persoonlijk en betrokken
Larissa BlijdenLarissa Blijden
19:24 04 Feb 22
Afgelopen week de basistraining BHV gevolgd. De training was erg goed georganiseerd en werd begeleid door een docent met veel kennis en ervaring.Lunch tussen de middag was ook prima geregeld!
Sam WaandersSam Waanders
14:39 03 Feb 22
DLS is onze keuze voor het verzorgen van BHV trainingen. Deze trainingen zijn goed georganiseerd en begeleid door medewerkers met veel kennis en ervaring.
André van der BeekAndré van der Beek
17:26 08 Jun 21
Super, duidelijke instructie waar je wat aan hebt. Niet te langdradig van stof, fijne tips voor het examen.
Marco WMarco W
17:43 01 Jun 21
Ik heb hier jaarlijks een BHV training.Prima training en prima faciliteiten.
Vincent HoltmaatVincent Holtmaat
09:46 10 May 21
Divers, informatief en goed aanbod aan cursussen.
bas huiskesbas huiskes
17:46 07 May 21
Jan hoope goede docent geslaagd voor mn vca vol
Marco ScholtenMarco Scholten
05:25 30 Mar 21
Prima: mooie locatie, goede faciliteiten, enthousiaste instructeur!
js_loader