BHV Herhaling met E-learning 1 dagdeel

Om een BHV certificaat te behouden dient u jaarlijks de BHV theorie en praktijkvaardigheden te herhalen. Indien u een BHV-er in dienst heeft is het dus noodzakelijk dat de opgedane kennis up to date blijft, dit kan met onze eendaagse herhalingscursus BHV. Is het verplicht om een cursus BHV te volgen? Bij 1 of meerdere werknemers is BHV verplicht zoals wettelijk is vastgesteld. Tijdens de herhalingscursus wordt er praktijkgericht geoefend op de hoofdpunten van de basiscursus BHV. De praktijkoefeningen in deze BHV herhalingscursus worden ondersteund door een theoretische toelichting. Het accent van de cursus ligt op de praktijk.

In 4 uur je BHV Herhaling halen?

BHV Herhaling volgen in 1 dagdeel? Bij DLS Trainingen is dit geen probleem. Keuze uit de ochtend of de middag. Het ochtend gedeelte is van 08.30 tot 12.30 uur en het middag gedeelte is van 13.00 tot 17.00 uur. Enige voorwaarden is dat vooraf aan de training de cursist de E-learning moeten hebben bestudeert en hebben afgerond.

Resultaat van herhalingscursus BHV

Na het volgen van de herhalingscursus BHV is men in staat om een beginnende brand te beperken en te bestrijden, een ontruiming te begeleiden en eerste hulp te verlenen bij ongevallen en/of stoornissen in de vitale functies. Bij voldoende resultaat ontvangen de deelnemers het BHV certificaat.

Voor cursisten die in het bezit zijn van een geldig EHBO-diploma met reanimatie aantekening van het Oranje Kruis kan vrijstelling worden aangevraagd voor de module Eerste Hulp.

Let op! BHV diploma is vereist

Let op: Om deze cursus te mogen volgen dient u in het bezit te zijn van een geldig certificaat BHV. Aan deze cursus worden behoudens een normale fysieke en psychische conditie verder geen toelatingseisen gesteld.

E-Learning

Om de BHV Herhaling in een dagdeel te halen is het bestuderen en afronden van de E-learning een vereiste.

Code 95

Tijdens elke BHV Herhaling kan men de punten voor de Code 95 halen. Bij inschrijving moet worden aangegeven dat je de Code 95 erbij wilt doen.
Voorafgaand aan de cursus krijg je een speciaal aangepaste e-learning toegezonden welke moet zijn afgerond voor aanvang van de cursus.

Cursus kosten €159

excl. BTW

Inschrijven

Cursus details

Cursus duur

1 dagdeel (4 uur)

Docent

Gediplomeerde docenten

Toelatingseisen

Geldig BHV-diploma

Cursus is inclusief

e-learning examen certificaat persoonlijke pas blusmateriaal verbandmateriaal koffie/thee

Locatie

Hengelo of in-company

Partners